Elektronik Sigara Kulübü, E-Sigara, Likit, Destek Forumu

Tam Versiyon: E-sigara önerisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle herkese merhaba, konuyu yanlış bölüme açtıysam kusura bakmayın. Arkadaşlar normalde gün de bir paket sigara içen biriyim. Minifit kullandım malum oructa olunca sigaraya son verdim. Yeni bir cihaz için önerinize ihtiyacım var.
Minifit kullandım fakat minifit sigara içme hissi vermedi, sanki boş bir dumanı içime çektim, evet istegimi kesiyor ama sigara içerken ki o boğazdaki hissi ve doyumu vermedi. Nord serileri var dediler ama emin olamadım onlarda doyum verir mi bilemedim, bu nedenle sizlerden fikir almak istedim. Bu nedenle sigara doyumu verecek bir cihaz arıyorum. Bu konu hakkında önerilerinizi alabilirim.
mtl atomizer ve tek veya çift pilli mod kullanabilirsin hocam istersen elimde cihaz var uygun fiyatlı sadece üstüne atomizerini alıp kullanmaya başlayabilirsin.
mtl atomizer sigara içimi keyfi verir ve boğaz vurumu yapar
(25-04-2022, Saat: 11:24)Retildent Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mtl atomizer ve tek veya çift pilli mod kullanabilirsin hocam istersen elimde cihaz var uygun fiyatlı sadece üstüne atomizerini alıp kullanmaya başlayabilirsin.
mtl atomizer sigara içimi keyfi verir ve boğaz vurumu yapar

Özelden detaylı bilgi cihaz ve fiyat bilgisi gönderebilir misiniz