Elektronik Sigara Kulübü, E-Sigara, Likit, Destek Forumu

Tam Versiyon: SMOK NORD 4
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba. elimde smok nord 4 cihazı mevcuttur yazın sonlarına doğru almıştım fakat toplam 1.5-2 ay aktif olarak kullandım cihazın hiçbir sıkıntısı yoktur sağlamdır cihazı 2 tane yeni kutusunda coil ile vereceğim. isteyen olursa likitleri de veririm ama premium likit değildir. fiyat 1300 pazarlık yapılır
(06-11-2024, Saat: 01:48)harunb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba. elimde smok nord 4 cihazı mevcuttur yazın sonlarına doğru almıştım fakat toplam 1.5-2 ay aktif olarak kullandım cihazın hiçbir sıkıntısı yoktur sağlamdır cihazı 2 tane yeni kutusunda coil ile vereceğim. isteyen olursa likitleri de veririm ama premium likit değildir. fiyat 1300 pazarlık yapılır

Merhaba iletişim numarası iletebilr misin
(06-11-2024, Saat: 12:25)ASLLSZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-11-2024, Saat: 01:48)harunb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar merhaba. elimde smok nord 4 cihazı mevcuttur yazın sonlarına doğru almıştım fakat toplam 1.5-2 ay aktif olarak kullandım cihazın hiçbir sıkıntısı yoktur sağlamdır cihazı 2 tane yeni kutusunda coil ile vereceğim. isteyen olursa likitleri de veririm ama premium likit değildir. fiyat 1300 pazarlık yapılır

Merhaba iletişim numarası iletebilr misin

özelden iletişim adresi bıraktım.