Elektronik Sigara Kulübü, E-Sigara, Likit, Destek Forumu

Tam Versiyon: SMOK IPX 80, 9 Likit ve Coiller uygun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar 1-2 ay kullanıldı tertemiz sayılır bi iki aydır da kenarda duruyor. Uzun süredir sigaraya döndüğüm için veriyorum. Gayet Temizdir. Sadece elden teslim edebilirim. Belirli Saatlerde Ümraniye, Üsküdar, Beşiktaş ve Kabataştan geçiyorum... Buraya fotoğraf eklemeyi bulamadım whatsapptan ulaşırsanız foto atabilirim...

Verilicek olanlar

Smok Ipx80 (Kutusu şarj kablosu herşeyi)
3-4 Adet Sıfır açılmamış coil
9 tane Salt Likit 35mg 30ml  (Çoğunun sadece kapağı açılmıştır 2 tanesinden de bir dolumluk filan kullanmışımdır okadar)

Fiyat:  2200TL 
         1900TL

Tel: 0543 969 96 56
(01-08-2025, Saat: 20:15)lazy46 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar 1-2 ay kullanıldı tertemiz sayılır bi iki aydır da kenarda duruyor. Uzun süredir sigaraya döndüğüm için veriyorum. Gayet Temizdir. Sadece elden teslim edebilirim. Belirli Saatlerde Ümraniye, Üsküdar, Beşiktaş ve Kabataştan geçiyorum... Buraya fotoğraf eklemeyi bulamadım whatsapptan ulaşırsanız foto atabilirim...

Verilicek olanlar

Smok Ipx80 (Kutusu şarj kablosu herşeyi)
3-4 Adet Sıfır açılmamış coil
9 tane Salt Likit 35mg 30ml  (Çoğunun sadece kapağı açılmıştır 2 tanesinden de bir dolumluk filan kullanmışımdır okadar)

Fiyat:  2200TL 
         1900TL

Tel: 0543 969 96 56
güncel