Elektronik Sigara Kulübü, E-Sigara, Likit, Destek Forumu

Tam Versiyon: Uwell Caliburn G4 Pro Pod Mod ( STRİPE BLACK ) + HEDİYELER
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

Uwell Caliburn G4 Pro Pod Mod Elektronik Sigara ( STRİPE BLACK )

Alındığı Tutar: 2.275 TL

------------------------------------------------------------

Yanında : 

- Uwell Caliburn GPP Coil Kartuş 3'lü Paket - OHM DEĞERİ : 0.4 ohm / 3ml  (2 Kutu var. Kutunun biri açılmamış, diğerinin içinde 2 adet var. Toplam 5 adet.)
Alındığı Tutar: 1.980 TL

- One Hit Wonder My Man Premium Likit 100ml - NİKOTİN ORANI: 3 MG (6 ml veya 9 ml civarı kullanılmıştır içinden.)
Alındığı Tutar: 1.390 TL

- Nasty LİQ Serisi Watermelon ice Premium Likit 60ml - NİKOTİN ORANI: 3 MG (12 ml civarı kullanılmıştır içinden.)

Alındığı Tutar : 975 TL

ÖNEMLİ NOT :
Ürünlerin hepsi trelektroniksigara25 sitesinden 19-
21/04/2026 da alınmıştır. Alındığı fiyatları karşılığına yazdım. Bunların içinde kapıda kredi kartı ücreti 95 TL ve kargo ücreti 95 TL de var. Bana hepsinin toplamı 6.905 TL ye gelmiştir. Likitler yukarıda yazılıdığı kullanışmıştır görselde de nerede kaldığı gösterilmekte serin ve karanlık yerde muhafaza edildi. G4 Pro Pod Mod ise herhangi bir sorun yoktur kutusunda 0 nasıl alıyorsanız o şekilde gönderilcektir. İçinden çıkan 2 adet kartuşu kullandım G4 Pro içinde kutusuyla gelen kartuş yok sadece yanında vereceğim yukarıda da belirttiğim 2 kutu kartuş var biri açılmamış diğerinde 2 adet var toplam 5 adet. G4 Pro Pod Mod dışı vs. dezenfekte edilip silinmiştir. Satma nedenim her seferinde kullanmıcam artık diyip tekrar almak 2 sene önce aldığımı çöpe atmıştım likitlerle birlikte o zaman fiyatlar pahallı değildi Smile satmayla uyğraşmamak için...
Makul bir fiyat verecem gönderim sadece PTT Kargo (Evimin altında olduğu için.) Gönderim Çorum / Merkez den yapılacak. Ticaretini yapmıyorum.
3.500 TL / Kargo Alıcıya Ait.
Detaylı fotoğraflar linkte...