Elektronik Sigara Kulübü, E-Sigara, Likit, Destek Forumu

Tam Versiyon: VOOPOO DRAG X + 5 TANE COİL
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Cihazım voopoo drag x modelidir. 2 ay önce sıfır olarak satın aldım ancak sevemediğimden satıyorum. Yanında 5 adet coil ve type-C şarj kablosunu ve samsung marka pilini vericem. Ayrı ayrı satış yoktur. Kargo yaparım ancak ücret alıcıya aittir.
Fiyat ve yer yazsaydın iyi olurdu hocam
(01-04-2021, Saat: 00:07)bugradd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihazım voopoo drag x modelidir. 2 ay önce sıfır olarak satın aldım ancak sevemediğimden satıyorum. Yanında 5 adet coil ve type-C şarj kablosunu ve samsung marka pilini vericem. Ayrı ayrı satış yoktur. Kargo yaparım ancak ücret alıcıya aittir.

fiyat nedir acaba
(01-04-2021, Saat: 01:06)Omerkuyrukcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fiyat ve yer yazsaydın iyi olurdu hocam

kusura bakmayın unutmuşum. Yer İstanbul fiyat 450 olur
güncel
Güncel mi?
(07-04-2021, Saat: 21:40)kkurt17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güncel mi?

güncell
güncel
(01-04-2021, Saat: 00:07)bugradd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihazım voopoo drag x modelidir. 2 ay önce sıfır olarak satın aldım ancak sevemediğimden satıyorum. Yanında 5 adet coil ve type-C şarj kablosunu ve samsung marka pilini vericem. Ayrı ayrı satış yoktur. Kargo yaparım ancak ücret alıcıya aittir.

0551 158 9880 ulaşırsanız sevinirim
güncell
Sayfalar: 1 2