Elektronik Sigara Kulübü, E-Sigara, Likit, Destek Forumu

Tam Versiyon: Vaporesso Revenger x yada Luxe S arıyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba arkadaşlar
Vaporesso Revenger x yada Luxe S arıyorum. Sıfır yada ikinci el olabilir. Fiyatlar abartılmadığı sürece anlaşılır. numaranızı yazarsanız yada özelden ulaşırsanız numaramı paylaşırım.
VAPORESSO LUXE II var elimde
(02-04-2021, Saat: 10:01)aliergun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba arkadaşlar
Vaporesso Revenger x yada Luxe S arıyorum. Sıfır yada ikinci el olabilir. Fiyatlar abartılmadığı sürece anlaşılır. numaranızı yazarsanız yada özelden ulaşırsanız numaramı paylaşırım.

5525850264 iletişim icin yaza bilirsin
05458714082 whastapptan yazabilirsin dostum
Merhaba elimde Vaporesso Luxe Elektronik Sigara mevcut. 2 adet yeni pil batarya. 2 tane kullanılan 2 tane sıfır rezistans mevcut. Saklama kılıfı, ürün kutusu ve 2 adet nikotinli likit mevcut. 700 TL hepsi beraber. İlgilenenler arayabilir. 543 622 22 98
Dostum Vaporesso Revenger X var siyah renk sıkıntısız 2 adet pil takılı Samsungun pili 2 adetten ekstradan yanında var yedek olarak vericem 0 1 adete sıfır coili var sorunsuz cihazdır İnstagramdan @Doquukn yazarak mesaj atarsan görüşebiliriz
(22-05-2021, Saat: 15:13)Doquukn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostum Vaporesso Revenger X var siyah renk sıkıntısız   2 adet pil takılı Samsungun pili 2 adetten ekstradan yanında var yedek olarak vericem 0 1 adete sıfır coili var sorunsuz cihazdır İnstagramdan @Doquukn yazarak mesaj atarsan görüşebiliriz
İnstagram bulamadım. İrtibat no alabilirmiyim