Elektronik Sigara Kulübü, E-Sigara, Likit, Destek Forumu
ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - Baskı Önizleme

+- Elektronik Sigara Kulübü, E-Sigara, Likit, Destek Forumu (https://esigarakulubu.com)
+-- Forum: Elektronik Sigara Marketim (https://esigarakulubu.com/esk-elektronik-sigara-marketim)
+--- Forum: Elektronik Sigara Market (https://esigarakulubu.com/esk-elektronik-sigara-market)
+---- Forum: 2. El Ürün Satışı (https://esigarakulubu.com/esk-2-el-urun-satisi)
+---- Konu Başlığı: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK (/esigara-zeus-x-rta-atomizer-geekvape-satilik.html)

Sayfalar: 1 2

ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - KBGKBG - 12-01-2021

ZEUS X RTA ATOMİZER : Birkaç ay önce alındı. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Kozmetik açıdan 10/10 dur. Herhangi bir kusuru problemi yoktur. Toplasanız 5 kere dolum dahi yapılmamıştır. Pamuk ve telini kullandım, ancak diğer tüm aksesuar ve yedekleri hiç kullanılmamış ve eksiksizdir. Elimde 2 tane atomizer olduğundan ihtiyaçtan dolayı satmak durumundayım. EFT veya Havale ödemesi gerçekleştirildikten sonra ertesi gün sağlam bir şekilde, istenilen kargo şirketiyle gönderim yapılacaktır. Kargo alıcıya aittir. 

ZEUS X RTA ATOMİZER: 250 TL

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - sonerrbaba36 - 22-01-2021

Yer nere ve pazarlık payı varmi

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - yalcinguçtaş - 22-01-2021

180 kurtarirsa om

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - KBGKBG - 25-01-2021

(22-01-2021, Saat: 20:13)yalcinguçtaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 180 kurtarirsa om

180 e bulabilirsen ben 1 adet daha alabilirim. sıfır fiyatı 300 atomizerin

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - çağatay123 - 28-01-2021

05438073032 WhatsApp bakar misin

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - Hakar - 03-03-2021

Rta duruyormu

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - oskurt - 25-11-2021

(12-01-2021, Saat: 10:09)KBGKBG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ZEUS X RTA ATOMİZER : Birkaç ay önce alındı. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Kozmetik açıdan 10/10 dur. Herhangi bir kusuru problemi yoktur. Toplasanız 5 kere dolum dahi yapılmamıştır. Pamuk ve telini kullandım, ancak diğer tüm aksesuar ve yedekleri hiç kullanılmamış ve eksiksizdir. Elimde 2 tane atomizer olduğundan ihtiyaçtan dolayı satmak durumundayım. EFT veya Havale ödemesi gerçekleştirildikten sonra ertesi gün sağlam bir şekilde, istenilen kargo şirketiyle gönderim yapılacaktır. Kargo alıcıya aittir. 

yer üçret okey 05322605555

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - efebaler - 14-12-2021

(12-01-2021, Saat: 10:09)KBGKBG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ZEUS X RTA ATOMİZER : Birkaç ay önce alındı. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Kozmetik açıdan 10/10 dur. Herhangi bir kusuru problemi yoktur. Toplasanız 5 kere dolum dahi yapılmamıştır. Pamuk ve telini kullandım, ancak diğer tüm aksesuar ve yedekleri hiç kullanılmamış ve eksiksizdir. Elimde 2 tane atomizer olduğundan ihtiyaçtan dolayı satmak durumundayım. EFT veya Havale ödemesi gerçekleştirildikten sonra ertesi gün sağlam bir şekilde, istenilen kargo şirketiyle gönderim yapılacaktır. Kargo alıcıya aittir. 

alıyorum fiyat tamam anında havale

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - ventolin03 - 08-01-2022

Hala satılık mi ya da elinde başka atomizer mevcut mu

Cvp: ZEUS X RTA ATOMİZER(GeekVape) SATILIK - Gerald7 - 11-01-2022

Satılık mı